Lokantacı Nedir?
Restorancı veya lokantacı, restoran yönetimi'nde önemli rol oynayan, profesyonel olarak restoran açan ve işleten kişidir. Zamanla bu terim, bir restorana sahip olan herhangi bir kişiyi tanımlamak için gelse de, geleneksel olarak restoran işinin tüm yönlerinde yetkin olan yüksek vasıflı bir profesyonele atıfta bulunur.[1] Restoran iç işlerinden çok işletmesi, yönetmesi ve büyümesiyle ilgilenir. Bir restoran konseptini geliştiren, bunu kendi işletmesinin kurulmasında veya istek üzerine bir restoran projesinin uygulanmasında uygulayan kişi bir girişimci sayılır. Restoran şirketlerinde, restoran işletmecisi aynı zamanda pazarlama müdürü rolünü de oynayabilir veya işletmenin üst yönetimi kategorisiyle ilgili başka bir yönetim pozisyonunda bulunabilir.[2] İlk restorancılardan biri, 1582'de Paris'te La Tour d'Argent restoranını kuran Fransız Rourteau'dur.
Mobil Uyumlu Tasarım
Lokantacı web siteniz tüm cihazlarda mükemmel görünür. Mobil, tablet ve masaüstü uyumlu responsive tasarım.
SEO Optimizasyonu
Lokantacı hizmetleriniz Google'da üst sıralarda yer alsın. Profesyonel SEO optimizasyonu dahil.
Hızlı Teslimat
Lokantacı web siteniz 3-5 iş günü içinde hazır. Hızlı ve kaliteli hizmet garantisi.
Modern Tasarım
Lokantacı işinize özel modern ve profesyonel tasarım. Rakiplerinizden öne çıkın.
Güvenli Hosting
Lokantacı web siteniz güvenli sunucularda barındırılır. SSL sertifikası ve yedekleme dahil.
7/24 Destek
Lokantacı web siteniz için sürekli teknik destek. Sorunlarınızı hızla çözüyoruz.